Contact

 

TLR international laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Bankwerkerstraat 16

3077 MB Rotterdam

Nederland

Post

 

Postbus 91244

3007 ME Rotterdam

Nederland

Nieuws

Aanpassing tarieven

woensdag 03 januari 2018

Graag willen wij u bedanken voor het gestelde vertrouwen in TLR International Laboratories. Om een goede partner te kunnen blijven, investeren we in kennis en technologie. In 2017 heeft TLR haar dienstverlening verder uitgebreid met o.a. QS pesticides diervoeders. Onze erkenningen (GMP10, ISO17025, FOSFA, NOFOTA, EurepGAP, Vernof, Q&S Feed, QS food en GAFTA) blijven gehandhaafd. Ook is de informatie over onze analyses en diensten op onze website (www.tlr-international.com) wederom uitgebreid.

 

 

Op basis van de prijsstijgingen, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor kostencomponenten zoals loon, materiaal en energie zou een prijsverhoging van meer dan 5% van toepassing zijn. TLR International Laboratories heeft er voor gekozen haar prijzen voor analyses met 1,5 % indexeren per 1 januari 2018.


Voor het aankomende jaar analyseren wij wederom graag uw producten. Heeft u advies nodig over wetgeving en voedselveiligheid of heeft u een sparringpartner nodig op kwaliteitsgebied, dan staat TLR International Laboratories ook in 2018 weer voor u klaar.

 

Wij wensen u en uw naasten een gezond en succesvol 2018 toe.

 

Met vriendelijke groeten,
Drs. Ing. Harm Janssens

 

Klik hier voor pdf versie