Contact

 

TLR international laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Bankwerkerstraat 16

3077 MB Rotterdam

Netherlands

Post

 

P.O. box 91244

3007 ME Rotterdam

Nederland

GLOBALG.A.P.-certificaat

TLR International beschikt over het GLOBALG.A.P.-certificaat. De certificering is de wereldwijd erkende standaard voor de agrarische sector. Die stelt producenten in staat om hun werkzaamheden op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit en duurzaamheid te certificeren. Bij TLR staan we voor veilig en duurzaam werken.

 

Bekijk ons GLOBALG.A.P.-certificaat

 

Wat is het GLOBALG.A.P.-certificaat?

We hechten tegenwoordig steeds meer waarde aan voedselveiligheid, natuurlijke producten en de maatschappelijke en ecologische gevolgen van de voedselproductieprocessen. Duurzaamheid is niet meer weg te denken. Steeds meer winkels en consumenten vragen om producten die op een verantwoorde manier geproduceerd zijn. Het is dan ook van groot belang dat producenten over de hele wereld beschikken over het GLOBALG.A.P.-certificaat. Dit certificaat stimuleert dat landbouwproducten bedoeld voor de menselijke productie veilig en van hoge kwaliteit zijn. Het certificaat kent drie varianten: GLOBALG.A.P. bloemen en planten, GLOBALG.A.P. groente en fruit en GLOBALG.A.P. combinable drops. De certificaten zijn bedoeld voor producenten van groente, fruit, bloemen, planten en akkerbouwproducten die hun voedselveiligheidsaspecten in het proces willen waarborgen. Zonder geldig certificaat is een producent niet bevoegd om producten te leveren.

Analyse met GLOBALG.A.P.-certificaat

Wilt u graag een analyse volgens het GLOBALG.A.P.-certificaat laten uitvoeren? We helpen u graag. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

GlobalGAP

Offerte aanvragen
Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen