Contact

 

TLR International Laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Handelsweg 70

2988 DB Ridderkerk

Netherlands

Post

 

P.O. box 91244

3007 ME Rotterdam

Nederland

DFS voor dioxine, dioxine achtige PCB's en indicator PCB's

Designed For Safety, voor U dus!

Niet voor niets staan Dioxines, Dioxineachtige PCB's en indicator PCB’s symbool voor voedselveiligheid, dioxines zijn namelijk nog steeds overal aanwezig. Analytisch uitdagend mede door de steeds lagere vereiste grenswaardes. Volgens de actuele EFSA-norm, mag een individu (70kg), via voeding dagelijks 2 picogram (= 2x10-12g) totaal aan dioxines/pcb’s binnen krijgen. Het is wellicht lastiger dan wij allen denken aangezien het een grote familie van dioxine en pcb’s betreft. Sommige dioxines zijn gevaarlijker en in combinatie kunnen zij een hoger toxisch gevaar opleveren voor de volksgezondheid.

 

Deze analyse is daadwerkelijk speurwerk. In lijn met wereldwijde autoriteiten beschikt TLR over de zogenaamde “Gouden Standaard” DFS-series systemen, zelfs speciaal voor deze toepassing ontworpen. Met deze moderne geavanceerde analyse-systemen zijn wij in staat om de stringente rapportagecondities zowel in gehaltes als binnen de aan u geboden rapportagetijd te waarborgen. De HR-GC/MS methode behoeft bij een onverhoopte positieve dioxine waarde niet te worden bevestigd. De analyse methode is zo nauwkeurig dat het in één keer goed is.

 

EFSA: Dioxins and related PCBs: tolerable intake level updated | European Food Safety Authority (europa.eu)

 

TLR is voor de HR-GC/MS analyse methode geaccrediteerd (L059) door de RvA en internationaal erkend door  ILAC voor dioxine, dioxine achtige PCB's en indicator PCB's voor diervoedergrondstoffen, diervoeders en levensmiddelen.

 

Stuur voor informatie uw vraag aan TLR via contact@tlr.nl !

Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen

x
Vul uw e-mail adres in

Om het gehele artikel te kunnen lezen dient u uw e-mail adres in te voeren.

U ontvangt een eenmalige link in uw mailbox.