Contact

 

TLR International Laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Handelsweg 70

2988 DB Ridderkerk

Netherlands

Post

 

.

.

.

Microscopie bij TLR

Met de microscoop op zoek naar glassplinters

Glazen verpakkingen voor levensmiddelen zijn handig qua houdbaarheid en gebruikersgemak. Echter er kan altijd wel iets gebeuren waardoor er tijdens de productie of transport een vermoeden of verdenking ontstaat dat het glas beschadigd is geraakt en er onverhoopt glasstukjes in uw product zijn komen. Gelukkig wordt dit door de producenten dit gesignaleerd door hun intensieve interne risico- en kwaliteitscontrole. 

In april 2021 werd door een derde verdachte partij toch weer een partij beschadigde glazen producten, welke vernietigd hadden moeten worden, doorverkocht aan consumenten. De wetgever zat daar bovenop en het werd al snel in de media bekend.

Voor mogelijke beschadiging tijdens productie van glazen potjes of als vast onderdeel van uw HACCP controle voert TLR op haar microscopie afdeling onderzoek uit op onverhoopte onzuiverheden, zand, glas, afwijkende granen en zaden. Voor een groot gedeelte van bekende producten hebben wij standaarden om te vergelijken of het product wel zuiver genoeg is. Heeft u interesse om dit een keer te onderzoeken of overweegt u uw productcontrole bij TLR onder te brengen? Laat het ons weten, onze afdeling microscopie voert deze analyses goed en gedegen voor u uit!

contact@tlr.nl

of bel +31-102823292

Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen

x
Vul uw e-mail adres in

Om het gehele artikel te kunnen lezen dient u uw e-mail adres in te voeren.

U ontvangt een eenmalige link in uw mailbox.