Contact

 

TLR International Laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Handelsweg 70

2988 DB Ridderkerk

Netherlands

Post

 

.

.

.

Consultancy

Behalve het zeer brede pakket aan analyses kan TLR veel meer voor u betekenen. Onder meer op het gebied van regelgeving en monstername. Binnen de Europese Unie en, dankzij het internationale netwerk van onze zustermaatschappijen Peterson en Control Union, ook wereldwijd.

 

Deskundig advies op maat
De TLR-consultants kunnen u breed adviseren over het handhaven en verbeteren van de voedselveiligheid en kwaliteit, troubleshooten, in de productie helpen de gewenste productkwaliteit te realiseren en assisteren bij de risicobeoordeling en risico-evaluatie van voedselproductieprocessen volgens methoden en schema’s als HACCP, ISO 22000, GMP+, GLOBALGAP, BRC, IFS en QS.

 

Training kwaliteit en veiligheid

TLR biedt op maat gemaakte trainingsprogramma’s voor uw staf en medewerkers op het gebied van voedselkwaliteit en voedselveiligheid. Uw medewerkers doen de relevante vaardigheden op om uw managementdoelstellingen te realiseren. We richten ons op alle segmenten van de voedingsmiddelensector, inclusief catering, voedingsmiddelenproductie en -distributie en retail.

 

Passende oplossing

Het dienstenpakket van TLR is slechts globaal te beschrijven. Enerzijds omdat we graag continu innoveren en we dus met regelmaat nieuwe diensten en geavanceerde analysemethoden toevoegen aan ons aanbod. Anderzijds omdat we waar mogelijk maatwerk leveren, voor wat betreft analyses en overige onderzoeksvraagstukken.

TLR biedt o.a. voor de volgende onderwerpen consultancy:

  • Kwaliteitszorg
  • Wettelijke eisen en specificaties
  • Import- en exportcertificering
  • Etikettering
  • Houdbaarheid en microbiële veiligheid
  • Training

Heeft u een vraag? Belt of mailt u vooral ons team van accountmanagers. Zij staan voor u klaar om samen naar een passende oplossing te zoeken!

Offerte aanvragen
Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen