Contact

 

TLR international laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Bankwerkerstraat 16

3077 MB Rotterdam

Nederland

Post

 

Postbus 91244

3007 ME Rotterdam

Nederland

Levensmiddelen

Levensmiddelen

TLR biedt een brede range aan analyses voor levensmiddelen en grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie. Ons moderne laboratorium is uitgerust met de nieuwste apparatuur en het is centraal gelegen in Rotterdam. Daardoor kunnen we snel en efficiënt analyses uitvoeren en u tijd en geld besparen.

 

Via de netwerken van Peterson en Control Union kunnen we ook wereldwijd, onafhankelijk monsters nemen en onderzoek doen. Bovendien hebben we een ervaren consultancy-afdeling voor de aanpak van kwaliteitsvraagstukken.

 

TLR is GMP+- en QS-gecertificeerd, ISO 17025-geaccrediteerd en goedgekeurd door de FOSFA en GAFTA. Onze rapportages worden dus internationaal erkend.

 

Welke analyses bieden we?

Zowel basale chemische analysemethoden voor de bepaling van de voedingswaarde, als complexe methoden voor het opsporen van residuen en contaminanten als pesticides, dioxines en melamine.

 

Daarnaast voeren we klassieke microbiologische methoden uit, zoals plaattellingen, maar ook moderne PCR-technieken voor pathogene bacteriën als salmonella, enteropathogene E. coli en E. coli O157.

 

Ook kunnen we testen op vreemde bestanddelen, beschadigde graankorrels en giftige zaden. Verder bestaat ons portfolio uit DNA-analyses. Met onze PCR-screening kunnen we genetisch gemodificeerde varianten opsporen alsook allergenen.