Contact

 

TLR International Laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Handelsweg 70

2988 DB Ridderkerk

Netherlands

Post

 

.

.

.

Glycerine analyse

Analyse glycerol

Aan glycerine zitten een aantal noodzakelijke kwaliteitsparameters verbonden, waaronder vocht, MONG, methanol, glycerine en as. TLR International is bedreven in het uitvoeren van analyses om te bepalen in hoeverre de stof de juiste parameters bevat. Laat een snelle en nauwkeurige glycerine analyse uitvoeren door TLR International, zodat u zeker weet dat u aan alle richtlijnen voldoet.

 

Waarom een glycerine analyse uit laten voeren door TLR?

  • Snelle doorlooptijden
  • Realtimeresultaten inzien met onze webapplicatie
  • Betrouwbare analyses vanuit onafhankelijk laboratorium
  • Wereldwijd analyses mogelijk via het Peterson-netwerk
  • Modern laboratorium met de nieuwste apparatuur
  • ISO 17025-geaccrediteerd L059, QS-gecertificeerd en goedgekeurd door de FOSFA, FEDIOL en GLOBAL GAP

       

Wat is glycerine?

Glycerine, ook wel glycerol genoemd, is een bijproduct van het omesteringsproces van oliën. De kleurloze vloeistof ontstaat onder andere tijdens hydrolyse van vetten of olie. Glycerine is hydraterend en wordt om die reden vaak gebruikt in cosmetica en verzorgingsproducten, zoals tandpasta en crèmes. Vanwege de verzachtende werking van glycerol wordt het ook veelvuldig toegepast in hoestsiroop en zetpillen. Industriële toepassingen van de vloeistof zijn onder andere weekmakers in plastic en antivries.

 

Soorten brandstofanalyses door TLR

De medewerkers van TLR zijn hoogopgeleid en hebben veel ervaring met het uitvoeren van diverse analyses: van levensmiddelen analyses tot organische en diervoeders analyses. Een glycerine analyse valt onder de brandstoffen analyses. Vanuit een onafhankelijk platform testen de specialisten de glycerol op de volgende parameters:

 

Neem contact op met TLR

Heeft u interesse in een glycerine analyse of wilt u meer informatie? Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 010 282 32 92.

Offerte aanvragen
Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen