Contact

 

TLR international laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Bankwerkerstraat 16

3077 MB Rotterdam

Nederland

Post

 

Postbus 91244

3007 ME Rotterdam

Nederland

Over ons

Over ons

TLR is een flexibel, marktgedreven laboratorium dat een brede range aan producten op het gebied van levensmiddelen, diervoeders en (bio)brandstoffen analyseert. TLR is niet alleen zeer ervaren in tal van chemische analyses, maar ook in microbiologische analyses en real-time PCR. Ons moderne laboratorium is uitgerust met de nieuwste apparatuur en het is centraal gelegen in Rotterdam. Daardoor kunnen we snel en efficiënt analyses uitvoeren en u tijd en geld besparen.

 

Daarom TLR!

 - TLR is ISO17025 geaccrediteerd

 - TLR is geaccrediteerd c.q. goedgekeurd door de volgende organisaties:

      > FOSFA                                                        > QS, diervoeders

      > FEDIOL                                                       > QS, groente en fruit

      > NOFOTA                                                     > GMP+

      > GAFTA                                                        > GlobalGAP

      > VERNOF                                                     > NEN

 - State-of-the-art instruments

 - Innovatief

 - Snelle doorlooptijden

 - Persoonlijke benadering

 - Live resultaten inzien en rapporteren middels real time webapplicatie

 - Alle analyses worden uitgevoerd op één locatie; Rotterdam

 - Wereldwijd netwerk

 

TLR is onderdeel van de Peterson Control Union Group. De PCU Group bestaat uit onafhankelijk opererende dienstverleners gespecialiseerd in inspectie en certificering van levensmiddelen, diervoeders, commodities en brandstoffen. Deze bedrijven opereren veelal onder de handelsnamen Peterson of Control Union.

Historie

TLR is opgericht in het begin van de Jaren vijftig van de vorige eeuw als laboratorium voor de analyse van steenkool. Onder invloed van het netwerk van Peterson en Control Union hebben we onze expertise uitgebreid richting de markt voor diervoeders en naar de levensmiddelensector. Sinds 1977 opereren we onder de naam TLR International Laboratories.

 

In 1992 was TLR een van de eerste commerciële laboratoria dat een STERLAB-accreditatie kreeg toegekend – tegenwoordig bekend als ISO17025-accreditatie. Aansluitend op veranderingen in de markten voor diervoeders en levensmiddelen heeft TLR zich ontwikkeld tot een hightech laboratorium op het gebied voedselveiligheid en kwaliteit.

 

Daarnaast heeft TLR zich gespecialiseerd in fossiele brandstoffen en biobrandstoffen, waarvoor het laboratorium een uitgebreide range aan analyses aanbiedt.

 

Kortom, TLR is hét lab voor analyses en ondersteuning op het gebied van de kwaliteit en veiligheid van voeding voor mens en dier, alsook voor de kwaliteit van (bio)brandstoffen.