Contact

 

TLR International Laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Handelsweg 70

2988 DB Ridderkerk

Netherlands

Post

 

.

.

.

Over ons

Welkom bij TLR International Laboratories, het onafhankelijke laboratorium voor chemische analyse, microbiologische analyse, DNA-analyse, PCR en analyse-interpretaties. Een modern laboratorium in Ridderkerk nabij de A15, waar hoogopgeleide medewerkers met state-of-the-art instrumenten werken om u de beste en meest betrouwbare resultaten op een bruikbare manier te presenteren. TLR is gespecialiseerd in de analyse van voedingsmiddelen, diervoeders, diervoeder grondstoffen, brandstoffen en biomassaproducten.

Kwaliteit en veiligheid van de te onderzoeken voedingsmiddelen, diervoeders en brandstoffen heeft, ook voor ons, de hoogste prioriteit. Betrouwbaar analyseresultaat is dan ook het minste wat u van uw laboratorium mag verwachten. TLR is internationaal geaccrediteerd (L059) voor een breed arsenaal aan chemische, microbiologische en DNA-analyses. Wij blijven ons dienstenpakket voortdurend uitbreiden met innovatieve en kwalitatieve oplossingen om u optimaal te kunnen blijven bedienen.

 

Bij TLR kunt u rekenen op snelle doorlooptijden. Die snelheid kunnen wij realiseren door onze kundige medewerkers te laten werken met de meest geavanceerde apparatuur in een uiterst moderne werkomgeving. Alle analyses worden snel en efficiënt uitgevoerd op één locatie. Bovendien heeft u als klant met onze realtime webapplicatie live inzage in de resultaten en rapporten. Alles bij elkaar leveren deze aspecten u veel tijdwinst en geldbesparing op.

 

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Zo heeft u bij TLR één vast aanspreekpunt: een accountmanager met verstand van zaken. Bovendien geven wij u niet alleen een lijst met analyseresultaten, maar ook een interpretatie daarvan, toegesneden  op uw bedrijf en uw specifieke vragen.

 

TLR is onderdeel van het Peterson- en Control Union-netwerk. Dit netwerk bestaat uit onafhankelijk opererende dienstverleners die zijn gespecialiseerd in inspectie en certificatie van voedingsmiddelen, diervoeders, mengvoedergrondstoffen, textiel en brandstoffen. De bedrijven opereren veelal onder de handelsnamen
Peterson of Control Union. Dankzij dit internationale netwerk kunnen we wereldwijd monsters nemen. De consultants van TLR en de zusterbedrijven kunnen bovendien mondiaal worden ingezet en geraadpleegd voor advies over kwaliteitsvraagstukken.

 

 

TLR is een flexibel, marktgedreven laboratorium dat een brede range aan producten op het gebied van levensmiddelen, diervoeders en (bio)brandstoffen analyseert. TLR is niet alleen zeer ervaren in tal van chemische analyses, maar ook in microbiologische analyses en real-time PCR. Ons moderne laboratorium is uitgerust met de nieuwste apparatuur en het is centraal gelegen aan de A15 te Ridderkerk. Daardoor kunnen we snel en efficiënt analyses uitvoeren en u tijd en geld besparen.

Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen