Contact

 

TLR International Laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Handelsweg 70

2988 DB Ridderkerk

Netherlands

Post

 

.

.

.

Corona oppervlakte test

TLR International biedt bedrijven de mogelijkheid om snel en eenvoudig oppervlakken te testen op de aanwezigheid van SARS-CoV-2. Direct een oppervlakkenonderzoek voor corona uitvoeren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via het contactformulier op onze contactpagina of neem via onderstaand telefoonnummer direct telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

 

Over TLR International

TLR International Laboratories is een onafhankelijk laboratorium dat chemische, microbiologische, DNA- en PCR-analyses uitvoert voor bedrijven. Ook kunnen bedrijven bij ons terecht voor interpretaties van onderzoeksresultaten. Ons hoogopgeleide personeel werkt met hoogwaardige onderzoeksapparatuur en u bent bij ons verzekerd van betrouwbare resultaten die wij voorzien van een begrijpelijke duiding. U vindt meer informatie over onze expertises en werkwijze op de Over ons-pagina.

 

Oppervlaktetesten SARS-CoV-2

Voor onder andere supermarkten, private labelaars en bedrijven in de vleesverwerkingsindustrie biedt TLR International Laboratories swab oppervlaktetests voor SARS-CoV-2. U ontvangt een swab testkit en uitgebreide instructie, waarna u zelf de oppervlakken bemonstert. Het verzamelde testmateriaal stuur u terug naar ons laboratorium en zodra het testresultaat bekend is, nemen we contact met u op.

 

U vindt meer informatie over de corona-oppervlakten test in onze Whitepaper corona.

Heeft u een vraag over onze detectietest voor corona of wilt u meer weten over ons testproces? Wilt u zelf starten met de swab test uitvoeren? Neem voor deze en al uw andere vragen vrijblijvend contact op met TLR International Laboratories.

Offerte aanvragen
Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen