Contact

 

TLR International Laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Handelsweg 70

2988 DB Ridderkerk

Netherlands

Post

 

.

.

.

GAFTA-certificaat

TLR voert veel diverse analyses uit, waaronder op graan en veevoer. We voeren deze analyses uit om de kwaliteit van producten te beoordelen, exacte samenstellingen te bepalen en eventueel ongewenste toevoegingen in producten op te sporen. Bij TLR zijn we erkend door GAFTA en beschikken we over het GAFTA-online certificaat. U kunt zo vertrouwen op producten die aan de juiste richtlijnen voldoen.

 

Bekijk ons GAFTA-certificaat

 

Wat is een GAFTA-Analyst Profile?

GAFTA is een internationale handelsvereniging die de handel in agrarische grondstoffen, kruiden en algemene producten bevordert en beschermt. In totaal telt de organisatie meer dan 1.800 leden in 95 verschillende landen. Het ledenbestand kent handelsorganisaties met handelsbetrekkingen bestaande uit handelaren, makelaars, analisten en andere professionals werkzaam in de internationale graanhandel.

 

De voordelen van een GAFTA-certificaat

Wanneer u uw analyses laat uitvoeren door een organisatie met een GAFTA-certificaat profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Analyses die uitgevoerd worden volgens actuele kwaliteitsnormen
  • De zekerheid dat uw graan en veevoer voldoen aan de internationale richtlijnen
  • Draag bij aan een verbeterde voedselveiligheid wereldwijd

Analyse laten uitvoeren door TLR

Wilt u graag een analyse op uw graan en/of veevoer laten uitvoeren door TLR? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

 

Offerte aanvragen
Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen