Contact

 

TLR International Laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Handelsweg 70

2988 DB Ridderkerk

Netherlands

Post

 

.

.

.

GMP+ FSA-certificaat

Bij TLR beschikken we over het GMP+ FSA-certificaat. Dit houdt in dat we als organisatie voldoen aan alle eisen en voorwaarden voor de borging van diervoederveiligheid. Veilig en duurzaam werken vinden wij namelijk van groot belang. Zo zorgen we samen voor een veilige markt.

 

Bekijk ons GMP+ FSA-certificaat

 

Wat is een GMP+ FSA-certificering?

FSA staat voor Feed Safety Assurance. Bedrijven die werkzaam zijn in de diervoedersector kunnen met behulp van dit certificaat aantonen dat diervoeders en ingrediënten voor diervoerders voldoen aan de wettelijke voorschriften en eisen, zoals overeengekomen met ketenpartijen. De regeling geldt voornamelijk voor levensmiddelenbedrijven die restproducten afzetten in de diervoedersector. Als organisatie in Nederland is het verplicht om minimaal te voldoen aan de voorwaarden van de GMP-regeling om te kunnen leveren aan grondstoffenhandelaren en diervoederbedrijven. Door GMP+ International goedgekeurde instellingen toetsen gerectificeerde bedrijven op onafhankelijke wijze.

 

Voordelen GMP+ FSA-certificering

  • Voor een gehele controle in de keten van diervoeders
  • Verbetering van de voedselveiligheid wereldwijd
  • U bent verzekerd van het feit dat onze ingrediënten voldoen aan de wettelijke voorschriften en bovenwettelijke eisen

 

 

GMP+ SCOPE, Feed Safety Assurance scheme B10

 

 

 

 

Contact opnemen

Wilt u graag een analyse laten uitvoeren volgens de GMP+ FSA-certificering of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Offerte aanvragen
Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen