Contact

 

TLR International Laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Handelsweg 70

2988 DB Ridderkerk

Netherlands

Post

 

.

.

.

ISO/IEC 17025

De Stichting Raad voor Accreditatie, bij wet aangewezen als de nationale accreditatie-instantie voor Nederland, heeft accreditatie L059 verleend aan TLR (Technisch Laboratorium Rotterdam B.V.). Deze accreditatie L059 is gebaseerd op een beoordeling van de vereisten zoals vastgelegd in NEN-EN-ISO/IEC 17025. TLR heeft aangetoond in staat te zijn op technisch bekwame wijze valide resultaten te leveren en te werken volgens een managementsysteem.

 

Bekijk ons ISO 17025-certificaat L059

Bekijk onze ISO 17025-scope L059

 

Analyse volgens ISO 17025- norm

De accreditatie L059 is van toepassing op de analyses die vermeld staan op de lijst van geaccrediteerde analyses, oftewel de scope. Deze analyses worden uitgevoerd door TLR in het onafhankelijke en moderne laboratorium in Ridderkerk. Dit betekent dat de analyses altijd aan de algemene eisen voor de bekwaamheid van beproevings- en kalibratielaboratoria voldoen en enkel valide en betrouwbare resultaten opleveren.

 

Wereldwijde acceptatie resultaten

Een ISO-accreditatie bevordert de internationale handel, omdat de resultaten die volgens de ISO-normen zijn verkregen breder geaccepteerd worden in verschillende landen. Aanvullende testen zijn hiervoor niet nodig.

 

ISO/IEC 17025:2017

De laatste versie van de norm die is ontwikkeld door ISO en IEC, de 17025:2017, sluit volledig aan bij de laatste ontwikkelingen in het werkveld van laboratoria, techniek en IT. De innovatieve werkwijze in het moderne laboratorium is hierin meegenomen. Alle laboratoria die zijn geaccrediteerd volgens de ISO/IEC 17025:2017 norm, zoals TLR International Laboratories, zullen binnen drie jaar na publicatie van de herziene versie overstappen op de nieuwe norm. TLR International is in 2019 inmiddels overgestapt op de nieuwe norm.

Laat uw analyses uitvoeren door TLR International Laboratories

Wilt u een analyse laten uitvoeren volgens de laatste normen die zijn vastgelegd in ISO 17025? Dan helpen we u graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen
ISO17025 Certificaat

Vul hieronder uw gegevens in om het document te kunnen downloaden

TLR scope analyses

Vul hieronder uw gegevens in om het document te kunnen downloaden

Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen