Contact

 

TLR International Laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Handelsweg 70

2988 DB Ridderkerk

Netherlands

Post

 

.

.

.

NOFOTA

TLR International voert diverse analyses uit, waaronder analyses voor oliën, vetten, oliezaden en grondnoten. Deze analyses worden onder andere uitgevoerd volgens de richtlijnen van de NOFOTA (Netherlands Oils, Fats and Oilseeds Trade Association). Hierbij wordt de focus gelegd op de productie en handel van onder andere oliën, vetten en oliezaden. TLR International is erkend door de NOFOTA en beschikt over het NOFOTA-certificaat. Zo ben u altijd verzekerd van veilige producten van hoogstaande kwaliteit.

 

Bekijk ons NOFOTA-certificaat

 

Wat houdt een NOFOTA-certificaat in?

De NOFOTA is de Nederlandse handelsorganisatie voor bedrijven die zich bezighouden met de productie, handel en verwerking van oliën, vetten, oliezaden en grondnoten. De organisatie is opgericht in 1918 en telt circa 140 leden. Door het formuleren en publiceren van handelscontracten op internationaal niveau bewaakt NOFOTA de voedselveiligheid en een eerlijke handelspolitiek. In de contracten staan onder andere voorwaarden voor de productie, het transport en de handel van oliën, vetten en oliezaden.

Analyse uitvoeren volgens de richtlijnen van NOFOTA

Wilt u een analyse laten uitvoeren door TLR? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. We bespreken graag de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen