Contact

 

TLR International Laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Handelsweg 70

2988 DB Ridderkerk

Netherlands

Post

 

.

.

.

GlobalG.A.P. Residumonitoringsysteem van TLR

De GlobalG.A.P.certificering is een wereldwijd erkende standaard voor de agrarische sector. Zij stelt producenten in staat om hun werkzaamheden op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit en duurzaamheid te certificeren. Bij TLR staan we ook voor voedselveiligheid en duurzaamheid ten gunste van de consument en moeder aarde. Voor GLOBALG.A.P. is dan deelname aan een goedgekeurd residumonitoringssysteem een verplichting. Een overzicht van goedgekeurde monitoringssystemen is te vinden op www.globalgap.org. TLR beschikt ook over een goedgekeurd monitoringsprogramma.

Of u nu een onafhankelijke teler bent of deel uitmaakt van een coöperatieve telersgroep of een bedrijf met een bestuurlijke structuur. Control Union zal uw zakelijke systemen en processen beoordelen en certificeren volgens de GlobalG.A.P-norm. Dat kunt u realiseren in de landbouw, veeteelt of viskweek en met de realisatie van een dergelijke GlobalG.A.P-certificering levert dat voordelen op voor u:

  • U bent betrokken bij de productie en handel van veilig voedsel!
  • U bent betrokken bij het beheer van uw voedselveiligheidssysteem van uw firma
  • U geeft vertrouwen in de kwaliteit en veiligheid van uw producten voor de consument en afnemer
  • U stelt uzelf onder een extra controle binnen de gehele GlobalG.A.P gemeenschap

 

                                                        Bekijk onze conformiteitsverklaring van GlobalG.A.P.

 

 

Het goedgekeurde RESIDUMONITORINGSYSTEEM ten behoeve van uw GLOBALG.A.P.-certificering

TLR International beschikt over een GLOBALG.A.P.-goedgekeurd residumonitoringsysteem. Voor het verkrijgen van een GlobalG.A.P. certificering is  aantoning vereist van monitoring van residu op alle producten die door uw bedrijf worden geteeld en welke GlobalG.A.P. gecertificeerd zijn. Om te voldoen aan deze eis, biedt TLR International Laboratories u de mogelijkheid om deel te nemen aan ons Residu Monitoringsystem (RMS).

 

Wij bieden u ook de mogelijkheid om naast de GlobalG.A.P. residumonitoringsysteem een gunstige prijs eigen residu-, Planetproof- en (BRC-)watermonster  analyses uit te laten voeren.

Ons residumonitoringsysteem voor uw GlobalG.A.P.-certificaat

Wilt u deelnemen aan ons residumonitoringsyteem om te voldoen aan uw GlobalG.A.P. certificaat? We kunnen u eenvoudig toevoegen als deelnemend lid en wij houden u jaarlijks op de hoogte over de voortgang van uw contract, het monitoringssysteem en de GlobalG.A.P. monstername. Wilt u overstappen naar ons residumonitoringssysteem? Wij vertellen u de voordelen van een deelname bij TLR.

 

Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en stuur ons een email:  gg@tlr.nl 

GlobalGAP

Offerte aanvragen
Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen