Contact

 

TLR International Laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Handelsweg 70

2988 DB Ridderkerk

Netherlands

Post

 

.

.

.

Qualität und Sicherung goedkeuring voor uw residu analyses op groente- en fruit

TLR International Laboratories is goedgekeurd oor QS (Qualität und Sicherung) voor het uitvoeren van onder andere pesticiden analyses in groente en fruit. Dit doen we natuurlijk met het oog op de voedselveiligheid en kwaliteit. Door het uitvoeren van deze residu analyse achterhaalt u of uw producten voldoen aan deze kwaliteitsparameters. Door een analyse bij TLR bent u ervan verzekerd dat uw groente en fruit voldoen aan de strenge kwaliteits- en hygiëne-eisen.

 

Bekijk ons QS groente- en fruitcertificaat

 

Uw groente en fruit snel geanalyseerd op pesticiden residuen

Voordat groente en fruit in de schappen terechtkomen, dienen ze te voldoen aan hoge kwaliteits- en hygiëne-eisen. TLR controleert uw producten door monsters af te nemen en deze te analyseren op deskundige wijze. Groente en fruit zijn een kwetsbare en bederfelijke productgroep. Snel handelen is daarom cruciaal. Bij TLR voeren we groente en fruit analyses normaal binnen 24 uur voor u uit. Dit doen we bovendien volgens de normen die opgesteld zijn door QS. Dit is een Duits kwaliteitszorgsysteem dat zich focust op het waarborgen van de voedselkwaliteit in de totale voedselketen, van teelt tot aan de consument. Wij ondersteunen u graag bij het werken volgens het QS-kwaliteitsschema.

Contact opnemen

Uw groente en fruit deskundig laten analyseren volgens de QS-norm? Wij helpen u graag. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen