Contact

 

TLR International Laboratories

+31 (0)10 282 32 92

contact@tlr.nl

Kantoor

 

Handelsweg 70

2988 DB Ridderkerk

Netherlands

Post

 

.

.

.

QS diervoeder-certificaat

TLR International beschikt over het QS diervoeder-certificaat. Dit certificaat houdt in dat we als organisatie aan de voorwaarden en eisen voldoen voor de waarborging van de veiligheid van diervoeder. TLR International controleert uw producten op voedingswaarde en de aanwezigheid van contaminanten, mycotoxinen, dierlijke bijproducten, mineralen en spoorelementen. Zo kunt u bijdragen aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en de wereldwijde voedselveiligheid.

 

Bekijk ons QS diervoeder-certificaat

 

Wat houdt de QS diervoeder-norm in?

Er gelden zeer strenge internationale regels voor het voer van landbouwhuisdieren. De gezondheid en algemene ontwikkeling van het dier is namelijk afhankelijk van de voeding die het krijgt. Het is daarom essentieel om gebruik te maken van veilig en gezond diervoeder. Met een analyse door TLR International volgens de QS-norm kunt u veilig hoogwaardige voeders produceren. QS (Qualität und Sicherung) is een kwaliteitszorgsysteem dat zich focust op het waarborgen van de voedselkwaliteit in de totale voedselketen, van boer tot winkel. Hierbij worden alle betrokkenen verplicht om hun producten regelmatig te controleren.

Analyse volgens de QS diervoeder-richtlijnen

Met een analyse van TLR International Laboratories weet u zeker dat uw diervoeder voldoet aan de hoge eisen. Wilt u graag een analyse volgens de QS diervoeder-richtlijnen? Wij helpen u graag. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Bedankt voor het aanmelden

Wij zouden graag willen weten wat voor type Nieuws u allemaal wilt ontvangen